19 maja
Temat
"Kobieta w lustrze"
01.02.2012
Już nie długo premiera nowej książki Schmitta!:)))))))) 21 lutego o godz. 18 spotkanie z Erickiem-Emmanuelem Schmittem, które odbędzie się w salonie Empik Megastore w Warszawie (ul. Marszałkowska 116/122)i 22 lutego o godz. 17 do Biblioteki Śląskiej w Katowicach (Plac Rady Europy 1). Wstęp wolny na obydwa spotkania! Takiej okazji nie można przegapić:)
20.02.2012
To już jutro. Cały tydzień wyczekiwałam. Nie mogę się doczekać!!
24.02.2012
odnośnie tego spotkania ... Byłam widziałam i jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona kwestią organizacyjną , nie wiem dokładnie czy wina leży po stronie organizatorów czy samego autora [ i na ile ew. miał on wpływ na przebieg wydarzeń] ale do czego zmierzam ... po pierwsze sala była zdecydowanie za mała jedna połowa była w sali z autorem natomiast druga możliwe że większa połowa stała na zewnątrz i oglądała przebieg konferencji w telewizorze , drugą rzeczą był prowadzący który swoimi nie wiadomo skąd wziętymi żartami które niejednokrotnie dla polaków były ciężkie do zrozumienia a co dopiero dla zagranicznego autora, sypał przez godzinę czasu nawet nie dając zbyt wielkiej szansy aby sam pisarz mógł się swobodnie wypowiedzieć , ale co przerosło wszelkie oczekiwania to pani która ogłosiła przed około myślę setką ludzi że Pan Schmitt jeszcze tylko przez 20 min będzie podpisywał książki po czym po 15 minutach grzecznie zakończyła ten proceder i setkę ludzi z różnych miast polski wyprosiła z sali ... jak dla mnie żenujące dziękuje organizatorom jeszcze raz za zmarnowane 3 godziny czasu które przestała po to by oglądnąć sobie Pana Schmitta w szybie telewizora ...
09.04.2012
zazdroszcze wszyskim ktorzy mogli byc na spotkaniu,ja chyba zachowalabym sie jak odette

Odpowiedz

Zaloguj się, aby móc odpowiadać.